ANKARA - Sincan Belediyesi, Yaşlılar Haftası’nda büyüklerini unutmadı. Dünya Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Lale Güngörmüşler Konağı’nda özel bir program düzenlendi. Hatırlanmanın mutluluğunu yaşayan yaşlılar, Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya teşekkür etti.

Sincan Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sincan Belediyesi, büyükleri Yaşlılar Haftası’nda da unutmadı. Lale Güngörmüşler Konağı’nda düzenlenen etkinlikte bir araya gelen yaşlılar, hatırlanmanın mutluluğunu yaşadı. Yaşlılar Haftası için özel olarak hazırlanan ikramların tadına bakan büyükler, "Belediye Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Tuna, bizi her zaman hatırlar, sevgisini ve saygısını belli eder. Allah ondan razı olsun" sözleriyle iyi dileklerini iletti. Program kapsamında Sincan İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Muhammet Güney de sohbetiyle huzur dolu saatler yaşattı.

Sadece bir hafta değil, her zaman büyüklerin yanında olduklarını vurgulayan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Büyüklerimiz her zaman başımızın tacı. Bizleri bugünlere getiren büyüklerimizin hayatını kolaylaştırmak, daha rahat bir yaşam sürmelerini sağlamak önceliklerimiz arasında yer alıyor. Sincanımızın dört bir yanında hizmete sunduğumuz Güngörmüşler Konaklarımız ve buralarda gerçekleştirdiğimiz kültürel etkinlikler değerli büyüklerimiz için hayata geçirdiğimiz hizmetlerimizden bazıları… Yaşlılarımıza sahip çıkmak ve sorunlarına çözüm üretmek bizim görevimiz. Tüm büyüklerimin Yaşlılar Haftası’nı kutluyor, kendilerine en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim