ANKARA - Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin 1’inci taksit ödemeleri 31 Mayıs’ta sona eriyor. Borcu olan vatandaşın mağdur olmaması için Sincan Belediyesi vezneleri hafta sonu da hizmet verecek.

Sincan Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 31 Mayıs 2016 Salı günü mesai bitiminde sona erecek Emlak ve Çevre Temizlik Vergi borcu ödemelerinde vatandaşı mağdur olmamaları konusunda uyardı. 2016 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin 1’inci taksitini ödemek isteyen vatandaşlar, Sincan Belediyesinde hizmet veren Mali Hizmetler Müdürlüğü veznelerinden hafta içi mesai saatleri boyunca işlemlerini yaptırabilecek. Vezneler, vatandaşların mağdur olmaması için hafta sonuna denk gelen 21-22-28 ve 29 Mayıs tarihlerinde de açık olacak.

ONLİNE ÖDEME KOLAYLIĞI

Vergi ödemelerini internet üzerinden yapmak isteyenler, ‘www.sincan.bel.tr’ uzantılı web adresinde yer alan ‘online işlemler’ sekmesinden ödemelerini kolaylıkla yapabilecek. Bankalar aracılığıyla ödeme yapmak isteyen vatandaşlar ise T.C kimlik veya vergi numaralarıyla Türkiye Halk Bankası şubelerinden, dileyen vatandaşlar da 226756 numaralı posta çeki hesabı üzerinden PTT aracılığıyla vergi borçlarını ödeyebilecek.

Editör: TE Bilisim