Ardahan kent merkezinde bulunan Lise Caddesi’nde iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda bir kişi yaralanırken, polis ekipleri kavgadan sonra araçla bölgeden uzaklaştığı belirlenen şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Lise Caddesi’nde bıçaklı kavga

Olay, Ardahan kent merkezindeki Lise Caddesi’nde bulunan bir kafenin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen nedenle iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle taraflar arasında kavga yaşandı.

Kısa sürede çevredeki vatandaşların da fark ettiği olayda bir kişi bıçakla yaralandı. Ardahan bıçaklı kavga ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, olay yerinde güvenlik önlemi alırken sağlık görevlileri yaralıya ilk müdahaleyi yaptı.

İmamoğlu davasında sosyal medyaya yansıyan görüntüler incelemeye alındı
İmamoğlu davasında sosyal medyaya yansıyan görüntüler incelemeye alındı
İçeriği Görüntüle

Yaralı Ardahan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı

Bıçaklı kavgada yaralanan kişi, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Ardahan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının hastanede tedavi altına alındığı bildirildi.

Polis ekipleri ise olayın yaşandığı kafe önü ve çevresinde inceleme yaptı. Görgü tanıklarının bilgisine başvurulurken, kavganın çıkış nedeni ve taraflar arasındaki tartışmanın nasıl büyüdüğü araştırılıyor.

Kaçan şüpheli için çalışma başlatıldı

Olayın ardından bıçaklı saldırıyla bağlantılı olduğu değerlendirilen şüphelinin araçla bölgeden uzaklaştığı belirlendi. Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Kent merkezinde yaşanan Ardahan asayiş olayında, güvenlik kamerası kayıtları ve çevreden elde edilecek bilgilerin soruşturmada değerlendirilebileceği belirtiliyor. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: AA