Aydın’ın Karacasu ilçesinde meydana gelen trafik kazası üç kişinin ölümüyle sonuçlandı. Karacasu-Geyre kara yolunda devrilen kamyonetin sürücüsü İlker Bozdereli olay yerinde, yaralanan Ali Oyuklu ve Mehmet Oyuklu ise kaldırıldıkları hastanelerde yaşamını yitirdi.
Karacasu trafik kazası Karacasu-Geyre kara yolunda meydana geldi
Karacasu trafik kazası, İlker Bozdereli’nin (28) kullandığı 09 AJP 529 plakalı kamyonetin Karacasu-Geyre kara yolunda ilerlediği sırada meydana geldi. Henüz belirlenemeyen nedenle karşı şeride geçen kamyonet, ardından devrildi.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Ekipler, yol üzerinde güvenlik önlemi alarak araçta bulunan kişilere müdahale etti.
Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde sürücü İlker Bozdereli’nin kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kamyonette bulunan Ali Oyuklu (39) ile kardeşi Mehmet Oyuklu (37) ise yaralı olarak ambulanslara alındı.
Aydın kazasında yaralanan iki kardeş hastanede kurtarılamadı
Aydın trafik kazası sonrasında yaralılardan Ali Oyuklu, Karacasu Devlet Hastanesi’ne; Mehmet Oyuklu ise Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İki kardeş, doktorların hastanelerde yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Böylece Karacasu kazasında yaşamını yitirenlerin sayısı üçe yükseldi. İlker Bozdereli, Ali Oyuklu ve Mehmet Oyuklu’nun hayatını kaybettiği Aydın kazası, bölgede büyük üzüntüye neden oldu.
Karacasu kazasının kesin nedeni araştırılıyor
Polis ve jandarma ekipleri, kamyonetin karşı şeride geçerek devrilmesine yol açan koşulların belirlenmesi için çalışma başlattı. Araç üzerinde ve kazanın meydana geldiği yol bölümünde yapılacak incelemelerin, olayın kesin nedeninin ortaya çıkarılmasına katkı sağlaması bekleniyor.
Karacasu-Geyre kara yolunda ekiplerin müdahalesi sırasında trafik güvenliği için gerekli önlemler alındı. Üç kişinin yaşamını yitirdiği Karacasu trafik kazasıyla ilgili inceleme sürüyor.




