İstanbul’da kiralık sosyal konut başvurusu bugün bitiyor: Kimler başvurabilir, kira ne kadar?
İstanbul’da kiralık sosyal konut başvurusu bugün bitiyor: Kimler başvurabilir, kira ne kadar?
İçeriği Görüntüle

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, görev süresi sona eren Pakistan'ın Ankara Büyükelçisi Yusuf Cüneyd'i Bakanlık'ta kabul etti. Görüşmede iki ülke arasındaki ticaret hacminin artırılması, karşılıklı yatırımların geliştirilmesi ve iş dünyası arasındaki işbirliklerinin çeşitlendirilmesi hedefleri öne çıktı.

Görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Bolat, Türkiye ile Pakistan arasındaki köklü kardeşlik bağlarını ekonomik ve ticari ortaklıklarla pekiştirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Bolat, değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi:

"Ticaret hacmimizin artırılması, karşılıklı yatırımların geliştirilmesi ve iş dünyalarımız arasındaki işbirliklerinin çeşitlendirilmesi konularında görüş alışverişinde bulunduk. İki ülke arasındaki dostluk ve dayanışmayı ortak kazanımlarla daha ileriye taşımaya kararlılıkla devam edeceğiz."

Türkiye'deki görev süresini tamamlayan Büyükelçi Cüneyd'e ikili ilişkilere sunduğu katkılar dolayısıyla teşekkür eden Bolat, Cüneyd'in Türkiye'de edindiği dostlukları daima gönlünde taşıyacağına inandığını kaydetti.

Kaynak: AA