Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'ın başkenti Doha'ya gerçekleştirdiği taziye ziyareti kapsamında Hamad Uluslararası Havalimanı'nda, Katar Başbakan Yardımcısı ve Savunma İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Şeyh Suud bin Abdurrahman bin Hasan Al Sani tarafından karşılandı.

Oğuzhan Uğur’dan Haluk Levent açıklaması: Devletin resmi kurumları dışında hareket etmemenin önemini görmüş olduk
Oğuzhan Uğur’dan Haluk Levent açıklaması: Devletin resmi kurumları dışında hareket etmemenin önemini görmüş olduk
İçeriği Görüntüle

Karşılama töreninin ardından Lusail Sarayı'na geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski Katar Emiri Hamad bin Halife Al Sani'nin vefatı nedeniyle Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'ye taziyelerini iletti ve başsağlığı dileğinde bulundu.

Ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik eden Emine Erdoğan da, eski Katar Emiri'nin eşi Şeyha Moza Bint Nasır'a başsağlığı ve taziye dileklerini sundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katar ziyaretindeki heyette Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Diyanet İşleri Başkanı Safi Arpaguş ile Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Mustafa Göksu da yer aldı.

Kaynak: ANKA