Komedyen Deniz Göktaş, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda sahnelediği "Ölü Deniz" adlı stand-up gösterisinin ardından sosyal medyada hedef gösterilmesi sonrası hakkında ortaya atılan "yurt dışına kaçtı" iddialarına yanıt verdi. Göktaş, yurt dışındaki seyahatinin önceden planlanmış bir tatil olduğunu belirterek iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

"Yurt dışı seyahatim önceden planlanmıştı"

Sosyal medya platformu X üzerinden açıklama yapan Deniz Göktaş, turnesini ve kurgu çalışmalarını tamamladıktan sonra arkadaşlarının yanına tatile gittiğini ifade etti.

Paylaşımında, "Bütün yıl hayal ettiğim gibi turnem ve kurgu biter bitmez arkadaşlarımın yanına 3 tişört 3 boxerla tatile geldim" diyen Göktaş, seyahatinin farklı anlamlar yüklenerek kamuoyuna servis edilmesine tepki gösterdi.

Deniz Göktaş'tan 'yurt dışına kaçtı' iddialarına yanıt

Bedelli askerlik detayını paylaştı

Hakkındaki iddialara yanıt veren Göktaş, 22 Haziran'da bedelli askerlik ücretini ödediğini de belirtti.

"İstihbarat haberi gibi paylaşanlar 22 Haziran'da yüklü bir bedelli askerlik ücreti ödediğimi de görürler. Uzun yıllar ülkede olacağım." ifadelerini kullanan komedyen, Türkiye'den ayrılma gibi bir planının olmadığını vurguladı.

Ajda Pekkan’ın telif davasında karar: Şarkılarının kullanılması yasaklandı
Ajda Pekkan’ın telif davasında karar: Şarkılarının kullanılması yasaklandı
İçeriği Görüntüle

"Gerekirse ilk uçakla dönerim"

Deniz Göktaş, Türkiye'de bulunmasını gerektirecek herhangi bir gelişme yaşanması halinde ilk uçakla geri döneceğini belirtti.

Paylaşımını esprili bir dille tamamlayan Göktaş, "Türkiye'de olmamı gerektiren bir durum olursa ilk uçakla döneceğim, tişört sayısı zorluyor" ifadelerini kullandı.

Göktaş'ın paylaşımı şöyle:

"Merhabalar, bütün yıl hayal ettiğim gibi turnem ve kurgu biter bitmez arkadaşlarımın yanına 3 tişört 3 boxerla tatile geldim. Bilmiyorum seyahat etmem ayıp bir şey mi ama istihbarat haberi gibi paylaşanlar 22 Haziran’da yüklü bir bedelli askerlik ücreti ödediğimi de görürler, uzun yıllar ülkede olacağım :) Türkiye’de olmamı gerektiren bir durum olursa ilk uçakla döneceğim, tişört sayısı zorluyor."

Ne olmuştu?

Deniz Göktaş, 1 Haziran'da Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda sahnelediği "Ölü Deniz" adlı stand-up gösterisinin ardından bazı sosyal medya hesapları ile çeşitli çevreler tarafından hedef gösterilmiş, bunun ardından yurt dışına çıktığı yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

Göktaş ise yaptığı açıklamayla bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve seyahatinin yalnızca tatil amaçlı olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Haber merkezi