Başsavcılıktan gözaltındaki gazeteci Alican Uludağ'a ilişkin açıklama
Başsavcılıktan gözaltındaki gazeteci Alican Uludağ'a ilişkin açıklama
İçeriği Görüntüle

Eskişehir'de kurulu TUSAŞ Motor Sanayii AŞ (TEI) yerleşkesinin imalat bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Havadan ve karadan müdahale edildi

Alevlerin kontrol altına alınması için ekiplerin hava ve kara destekli söndürme çalışmaları devam etti

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada can kaybının bulunmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Can kaybımız bulunmamaktadır. Ekiplerin yangını kontrol altına alma çalışmaları sürmektedir. Üzücü hadiseye dair gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacak olup resmi açıklamalar dışındaki bilgilere itibar edilmemelidir. TEI ve savunma sanayii ailemize geçmiş olsun."

Kaynak: AA