Haber Merkezi - Yeşilçamın efsane sanatçısı Filiz Akın, şimdiye kadar iki kez kanser tedavisi görmüş ve geçtiğimiz aylarda "O kadar ilaç ve tedaviye rağmen iyi değilim" demişti. Usta sanatçının sağlık durumu ise, hayranlarını endişelendirmişti.Bir türlü iyileşemedim" diyen Akın MR çektirmiş ve "Sonuçlara göre endişelenecek durum yokmuş. İlaçlara 5 gün daha devam. Sizlere de dilek ve dualarınız için teşekkür ederken, böyle iyi haberler alacağınız bir gün diliyorum" demişti.

IGMG Kardeşlik ve Dayanışma Günü Belçika'da gerçekleştirildi IGMG Kardeşlik ve Dayanışma Günü Belçika'da gerçekleştirildi

Akın, son zamanlarda iş yoğunluğu nedeniyle ayrı kaldığı Türker İnanoğlu ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu oyuncu İlker İnanoğlu'na kavuştu. Daha önce gördüğü kemoterapi tedavisi nedeniyle çene kemiğinin birbirine kaynadığını ve bu nedenle zor bir diş tedavisine başlayacağını söyleyen Filiz Akın, oğlunun kendisine moral verdiğini söyledi. İlker İnanoğlu, şu sıralar "Arka Sokaklar" dizisinde rol almaya devam ediyor.

Editör: Deniz Ali Tatar