Galatasaray, geçtiğimiz sezonun önemli isimlerinden biri olan Davinson Sanchez'in sözleşmesini 2029 yılına kadar uzattı. Kolombiyalı savunmacının sözleşmesinde 1 yıllık opsiyon maddesi de yer alıyor.
Transfer gelişmesini spor muhabiri Yağız Sabuncuoğlu duyurdu. Sabuncuoğlu yaptığı açıklamada, “Galatasaray, Davinson Sanchez’in sözleşmesini 2029 yılına dek uzattı. Sözleşmede 1 yıl opsiyon bulunuyor” ifadelerini kullandı.
Temsilcisi İstanbul’a Gelmişti
Sözleşme uzatma görüşmeleri bir süredir devam ediyordu. Davinson Sanchez’in temsilcisi, geçtiğimiz haftalarda Galatasaray yönetimiyle görüşmek üzere İstanbul’a gelmişti. Taraflar arasında yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı ve 29 yaşındaki stoperin takımda kalması sağlandı.
Geçtiğimiz Sezonki Performansı
Geride kalan sezonda Galatasaray formasıyla 31 resmi maça çıkan deneyimli stoper, savunmadaki başarılı performansının yanı sıra hücuma da katkı sağladı. Sanchez, 3 gol ve 1 asistle takımına skor katkısı sundu.




