UEFA’dan Dünya Kupası’na boykot kararı
UEFA’dan Dünya Kupası’na boykot kararı
İçeriği Görüntüle

Trendyol Süper Lig'in 27. hafta erteleme maçında Göztepe’yi deplasmanda 3-1 mağlup eden Galatasaray’da, galibiyetin sevincinden çok "köstebek" krizi konuşuluyor. Teknik Direktör Okan Buruk’un maçın ardından yaptığı zehir zemberek açıklamalar, tesislerde yeni bir güvenlik döneminin kapısını araladı.

Okan Buruk: "Takımı satan haini bulacağız"

Göztepe karşısında beklenmedik bir kadro tercihinde bulunan ancak bu kadronun maç saatinden önce basına sızdığını gören Okan Buruk, duruma sert tepki gösterdi. Haberciliğe saygı duyduğunu ancak bunun Galatasaray’a bir "kötülük" olduğunu vurgulayan Buruk, şu ifadeleri kullandı:

"Gerçekten Galatasaray'a karşı büyük bir hainlik yapılıyor. Bugünkü kadro hiç beklenmeyen bir kadro olmasına rağmen sızdırıldı. İçeride takımı kim satıyorsa onu ortaya çıkarıp önlem almamız gerekiyor. Avrupa maçları da dahil olmak üzere devamlı ilk 11'imiz çıkıyor. Rakiplerimizin bilmesini engellemek için artık son antrenmanlarda ilk 11'i belli etmeyeceğiz ya da o içerideki haini veya hainleri bulacağız."

Yönetim iddiaları araştıracak

Okan Buruk’un bu çıkışının ardından Galatasaray yönetimi vakit kaybetmeden düğmeye bastı. Florya’da kuş uçurtulmaması için bir dizi radikal önlem gündeme alındı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki tüm güvenlik kameralarının son antrenmanlar özelinde incelenmesi planlanıyor. Görevi olmadığı halde antrenman sahasını gören noktalarda bulunan personelin tespit edilmesi hedefleniyor.

Buruk’un talebi doğrultusunda, maç öncesi yapılan son taktik antrenmanlarda as ve yedek takım ayrımının yapılmayacağı, oyuncuların farklı dizilişlerle çalıştırılarak sızıntının önüne geçileceği öğrenildi.

Kaynak: Haber Merkezi