Iğdır'da terör örgütü IŞİD'e yönelik geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirildi. Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda yürütülen çalışmalarda, güvenlik güçleri kent genelinde belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı baskın düzenledi.

Depremde yıkılan Ebrar Sitesi K Blok davası yine ertelendi: 9 aydır beklenen adli tıp raporu gelmedi
Depremde yıkılan Ebrar Sitesi K Blok davası yine ertelendi: 9 aydır beklenen adli tıp raporu gelmedi
İçeriği Görüntüle

Operasyon kapsamında 36 şüpheli gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ile delil niteliği taşıyan çeşitli malzemeye el konuldu.

Gözaltındaki şüpheliler, sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından emniyete sevk edildi. Şüphelilerin Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Kaynak: ANKA