İzmir Çiğli Cinayet Son Dakika Haberleri – İzmir’in Çiğli ilçesinde dağlık alanda 69 yaşındaki avukat Ali Aydın’ın ölü bulunması üzerine başlatılan cinayet soruşturmasında 1 şüpheli gözaltına alındı. Olayın aydınlatılması için polis ekiplerinin çalışması sürüyor.
Çiğli Evka-2’de dağlık alanda ölüm ihbarı
Edinilen bilgilere göre, Evka-2 bölgesinde dağlık alanda bir kişinin yerde hareketsiz durduğunu gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
İzmir’de cinayet: Avukatın darbedilerek öldüğü belirlendi
Olay yerinde yapılan incelemede, yerdeki kişinin 69 yaşındaki avukat Ali Aydın olduğu tespit edildi. İncelemede Aydın’ın darbedildiği ve yaşamını yitirdiği belirlendi. İzmir’de cinayet şüphesiyle yürütülen soruşturma kapsamında olay yeri inceleme çalışmaları yapıldı.
Cenaze Adli Tıp Kurumu'na gönderildi
Ali Aydın’ın cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi işlemleri için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsi raporuyla birlikte ölüm nedenine ilişkin adli değerlendirmenin netleşmesi bekleniyor.
Olayın aydınlatılması için çalışma başlatan polis ekipleri, şüpheli M.D.E’yi (30) gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki ifadesinde, uyuşturucu ve uyarıcı madde etkisi altında Aydın’ı öldürdüğünü söylediği; Aydın’ın ise yürüyüş yapmak için dağlık alanda bulunduğunun değerlendirildiği bildirildi. Soruşturma kapsamında şüphelinin beyanları ve delillerin karşılaştırıldığı öğrenildi.
İzmir Çiğli son dakika cinayet haberleri ve gelişmeler için bizi takip edin.




