Kastamonu’nun Devrekani ilçesindeki Yaralıgöz mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, yabancı plakalı bir otomobil ile tır çarpıştı. Devrekani kazasında otomobilde bulunan 4 kişi yaralanırken bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Devrekani trafik kazası Yaralıgöz mevkisinde meydana geldi

Kastamonu trafik kazası, Yaralıgöz mevkisinde A.B. (48) yönetimindeki J-315-FJ yabancı plakalı otomobil ile A.B’nin (58) kullandığı 34 CFE 785 plakalı tırın çarpışması sonucu yaşandı.

Tekirdağ Çerkezköy'de silahlı kavga: 1 kişi yaralandı
Tekirdağ Çerkezköy'de silahlı kavga: 1 kişi yaralandı
İçeriği Görüntüle

Çarpışmanın ardından çevrede bulunan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine Kastamonu’nun Devrekani ilçesindeki kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi.

Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan Ş.A. (67), K.A. (75), N.N. (42) ve E.A. (27) yaralandı. Sağlık görevlileri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı.

Kastamonu kazasında yaralılar hastanelere kaldırıldı

Devrekani trafik kazasında yaralanan 4 kişi, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Yaralıların tedavilerine hastanelerde devam edildiği öğrenildi.

Jandarma ekipleri ise Kastamonu kazasının meydana geldiği alanda güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. Araçların bulunduğu bölgede ekiplerin çalışmalarının güvenli şekilde yürütülmesi sağlandı.

Otomobil ile ağır tonajlı aracın karıştığı kazalarda çarpışmanın etkisi daha ciddi sonuçlara yol açabiliyor. Bu nedenle özellikle şehirler arası güzergâhlarda ve görüşün sınırlanabileceği yol kesimlerinde sürücülerin takip mesafesini koruması ve yol şartlarına uygun şekilde hareket etmesi önem taşıyor.

Devrekani kazasının kesin oluş şekline ilişkin inceleme jandarma ekiplerince sürdürülüyor.

Kaynak: AA