Kayseri’nin merkez Talas ilçesinde, sokak ortasında darbedilen bir kadına yardım etmek isteyen iki kardeş bıçaklı saldırıya uğradı. Mevlana Mahallesi’nde yaşanan olayda yaralanan kardeşler hastaneye kaldırılırken, polis kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Kayseri bıçaklı kavga Talas’ta yaşandı
Olay, Talas ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi Elçibey Caddesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, F.K. ve F.K. isimli iki kardeş, caddede bir kadının darbedildiğini gördü. Kadına yönelik şiddete müdahale etmek isteyen kardeşler, henüz kimliği belirlenemeyen şüpheliyi uyardı.
Uyarının ardından taraflar arasında gerilim çıktı. Kadını kurtarmaya çalıştıkları belirtilen iki kardeş, şüphelinin bıçaklı saldırısına uğradı. Kayseri asayiş gündemine yansıyan olay, çevredekilerin ihbarıyla kısa sürede polis ve sağlık ekiplerine bildirildi.
Yaralı kardeşler hastaneye kaldırıldı
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, bıçakla yaralanan iki kardeşe ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı F.K. ve F.K., ambulanslarla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.
Yaralıların tedavileri hastanede sürerken, polis ekipleri de olayın yaşandığı bölgede inceleme yaptı. Bıçaklı kavganın meydana geldiği cadde ve çevresinde delil araştırması yapılırken, görgü tanıklarının bilgisine başvurulması bekleniyor.
Talas bıçaklı kavga sonrası şüpheli aranıyor
Polis ekipleri, darbedilen kadınla birlikte olay yerinden kaçtığı belirtilen şüphelinin yakalanması için çalışma yürütüyor. Şüphelinin kimliğinin belirlenmesi ve olayın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarının da incelenebileceği değerlendiriliyor.
Kayseri bıçaklı kavga olayında soruşturma, hem kadına yönelik darp iddiası hem de iki kardeşin yaralanması yönünden sürdürülüyor. Olayın kesin seyri, polis ekiplerinin yapacağı inceleme ve alınacak ifadelerin ardından netleşecek.




