CHP İletişim Koordinatörü Ali Haydar Fırat, Kemal Kılıçdaroğlu'na Tunceli'den bir tablo hediye edildiğini duyurdu. Fırat, Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafla birlikte paylaşılmasını istediği mesajı sosyal medya hesabından kamuoyuyla paylaştı.

CHP İletişim Koordinatörü Ali Haydar Fırat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kemal Kılıçdaroğlu'na Tunceli'den bir tablo hediye edildiğini bildirdi.

Fırat, söz konusu tabloyla çekilen fotoğrafın yanı sıra Kılıçdaroğlu'nun paylaşılmasını istediği notu da takipçileriyle paylaştı.

Kılıçdaroğlu mesajında şu ifadeleri kullandı:

CHP, İlkay Çiçek'i kesin ihraç talebiyle disipline sevk etti
CHP, İlkay Çiçek'i kesin ihraç talebiyle disipline sevk etti
İçeriği Görüntüle

"Nice ağırlıklardan arınıp, fırtınayı geride bırakıp, iktidar limanına demir atacağız. Nazım Usta’nın söylediği gibi, ‘Dalgaları karşılayan gemiler gibi, gövdelerimizle karanlıkları yara yara çıktık, rüzgarları en serin, uçurumları en derin, havaları en ışıklı sıra dağlara…’ Şimdi göz göze, yan yana durun çocuklar, hep birlikte güneşin sofrasında oturacağız."

Kaynak: ANKA