CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli’nin yaşamını yitiren babası Fevzi Tunç Türeli için Ankara’daki Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde gerçekleştirilen cenaze törenine iştirak etti.

30 maddelik 12. Yargı Paketi Meclis gündeminde: İşte teklifte yer alan düzenlemeler
30 maddelik 12. Yargı Paketi Meclis gündeminde: İşte teklifte yer alan düzenlemeler
İçeriği Görüntüle

Emekli Hava Savunma Albayı Fevzi Tunç Türeli için düzenlenen törene Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Muharrem İnce, CHP Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazının ardından Fevzi Tunç Türeli için askeri tören düzenlendi. Daha sonra Türeli’nin naaşı, Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Bununla birlikte, CHP Grup Başkanı Özgür Özel tarafından cenaze törenine gönderilen çelengin üzerindeki “Özgür Özel CHP Genel Başkanı” ibaresinin yer aldığı isimliğin kaldırıldığı dikkati çekti.

Kaynak: Haber Merkezi