Malatya’nın Akçadağ ilçesine bağlı Aktepe Mahallesi’nde meydana gelen traktör kazası can kaybıyla sonuçlandı. Devrilen traktörün 77 yaşındaki sürücüsü Şefik Önal, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Akçadağ’da traktör devrildi

Edinilen bilgilere göre kaza, Aktepe Mahallesi’nde yaşandı. Şefik Önal’ın kullandığı, plakası henüz öğrenilemeyen traktör, bilinmeyen bir nedenle devrildi.

22 Eylül 2026 BORSA İSTANBUL ALTIN PİYASASI kapanış verileri: Standart altın kilogram fiyatı geriledi
22 Eylül 2026 BORSA İSTANBUL ALTIN PİYASASI kapanış verileri: Standart altın kilogram fiyatı geriledi
İçeriği Görüntüle

Kazayı görenlerin durumu bildirmesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık görevlileri, olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ağır yaralanan sürücüyü ambulansla hastaneye sevk etti.

Malatya trafik kazasında sürücü kurtarılamadı

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Şefik Önal, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Önal’ın ölüm haberi yakınlarına bildirildi.

Malatya kaza kayıtlarına bir can kaybı olarak geçen olayın ardından jandarma ekipleri traktörün devrildiği bölgede çalışma yaptı. Akçadağ kazasının meydana geliş biçiminin, olay yerindeki bulgular ve yapılacak incelemeler doğrultusunda netlik kazanması bekleniyor.

Özellikle tarım alanlarında kullanılan traktörlerde arazinin eğimi, zemin yapısı ve aracın dengesi güvenlik açısından önem taşıyor. Ancak Akçadağ trafik kazasının hangi nedenle meydana geldiğine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: AA