Denizli'nin Merkezefendi Belediyesi'ne sabah saatlerinde polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında belediye binasında Mali Hizmetler ve Fen İşleri müdürlüklerinin de aralarında bulunduğu çeşitli birimlerde işlem yapıldı.
Çalışmalar sırasında belediye binasının girişlerinin kapatıldığı bildirildi.

Şeniz Doğan ve Eşi Mehmet Ali Doğan gözaltına alındı
Cumhuriyet'in aktardığı bilgilere göre, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve eşi Mehmet Ali Doğan'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Operasyon kapsamında gözaltına alınan kişilerin sayısı ve haklarındaki iddialara ilişkin ayrıntılı bilgi paylaşılmadı.
Belediye binası ve başkanın evinde aramalar sürüyor
Polis ekiplerinin Merkezefendi Belediyesi binasında yürüttüğü aramaların yanı sıra Belediye Başkanı Şeniz Doğan'ın evinde de arama çalışmalarına devam ettiği bildirildi.
Operasyonun gerekçesi, soruşturmanın kapsamı ve gözaltına alınan kişilere yöneltilen suçlamalarla ilgili resmî açıklama yapılması bekleniyor.




