Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Gerişburnu Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana gelen kazada, 07 TAE 73 plakalı otomobil çöp konteynerine çarptı. Muğla trafik kazası haberlerine yansıyan olayda sürücü İbrahim Karalar, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde hayatını kaybetti.

Seydikemer’de kaza Atatürk Caddesi’nde meydana geldi

Kaza, Seydikemer ilçesine bağlı Gerişburnu Mahallesi Atatürk Caddesi’nde yaşandı. İbrahim Karalar idaresindeki 07 TAE 73 plakalı otomobil, cadde üzerinde bulunan çöp konteynerine çarptı.

Çarpmanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Seydikemer trafik kazası sonrası bölgede güvenlik önlemleri alınırken, ekipler araç ve çevresinde inceleme yaptı.

Muğla kazasında sürücü olay yerinde yaşamını yitirdi

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde otomobil sürücüsü İbrahim Karalar’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Karalar’ın cenazesi, olay yerindeki incelemelerin tamamlanmasının ardından Seydikemer Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Muğla kaza haberlerine konu olan olayın ardından polis ekipleri, çarpmanın nasıl meydana geldiğine ilişkin çalışma başlattı. Kazanın kesin nedeni yapılacak teknik inceleme ve olay yeri değerlendirmesinin ardından netleşecek.

Kazayla ilgili inceleme sürüyor

Cadde üzerinde yaşanan tek araçlı kaza, özellikle yerleşim yerleri içindeki yol güvenliği ve çevresel riskleri bir kez daha gündeme getirdi. Bu tür olaylarda çarpışma noktası, yol durumu, araç kontrolü ve çevredeki fiziki koşullar ekiplerin incelemesinde değerlendirilen başlıklar arasında yer alıyor.

İBB davasında ara karar: 6 sanık için tahliye kararı
İBB davasında ara karar: 6 sanık için tahliye kararı
İçeriği Görüntüle

Polis ekiplerinin Seydikemer kaza ile ilgili başlattığı inceleme sürüyor.

Kaynak: AA