YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’nın Pursaklar ilçesinde görev yaptığı sırada silahlı saldırıya uğrayarak yaşamını yitiren polis memuru Ahmet Türkoğlu’nun ardından başsağlığı mesajı paylaştı.
Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şehit polis memuru Ahmet Türkoğlu’nun ailesine, Emniyet Teşkilatına ve millete taziye dileklerini iletti.
Özel'in taziye mesajı
Taziye mesajında şu ifadeler yer aldı:
“Ankara Pursaklar’da görevi esnasında uğradığı saldırı sonucu şehit olan polis memurumuz Ahmet Türkoğlu’na Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Emniyet Teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum.”
Ankara Pursaklar’da görevi esnasında uğradığı saldırı sonucu şehit olan Polis Memurumuz Ahmet Türkoğlu’na Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Emniyet Teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum.🇹🇷
— Özgür Özel (@eczozgurozel) October 7, 2026





