Mohamed Salah transferinde yeni gelişme: Beşiktaş’ın teklifi hâlâ masada
Mohamed Salah transferinde yeni gelişme: Beşiktaş’ın teklifi hâlâ masada
İçeriği Görüntüle

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubu'nda son maçlar heyecanı yaşandı. Portekiz, Dragao Stadyumu'nda konuk ettiği Ermenistan'ı 9-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek grup lideri oldu ve 2026 Dünya Kupası'na direkt katılmaya hak kazandı.

Portekiz’in gollerini 45+3, 52 ve 72. dakikalarda Bruno Fernandes (hat-trick), 7. dakikada Veiga, 28. dakikada Gonçalo Ramos, 30, 41 ve 81. dakikalarda Joao Neves (hat-trick) ve 90+2. dakikada Conceicao attı. Ermenistan’ın tek golünü ise 18. dakikada Spertsyan kaydetti.

Portekiz, bu galibiyetle puanını 13'e çıkararak grubunu lider bitirdi ve 2026 Dünya Kupası’na katılma hakkı elde etti. Ermenistan ise gruptan 3 puanla ayrılarak son sırada kaldı. Maçta Cristiano Ronaldo'nun kırmızı kart cezası nedeniyle forma giymediği belirtildi.

Muhabir: Kağan Karacehennem