Günlerdir doldurulan spor kamuoyumuz sonunda bombasını Eryaman’da patlattı.
Ankaragücü Başkanı ve geçen yılın Faır Play ödülünü alan Faruk Koca. 90+7’de 1-1 biten Ankaragücü-Rizespor maçı sonrasında sahaya girip, bu maçta acaip kararlı FIFA Kokartlı hakem Halil Mutlu Meler’i yumruklamasını üzülerek izledim.
Esasında Başkentli taraftarlar tam Ankaragücü‘nün 1-1’lik skoruna üzülürken, bu kez devreye giren Başkan Faruk Koca‘nın yumruğu bu olaylı maça  “tüy” dikti.
Bir dönem AKP Ankara Milletvekili olan, sonra Cumhurbaşkanının Keçiören’de oturduğu dairenin sahipliğini yapan Faruk Koca’nın nasıl bu duruma geldiğine üzülerek şaşırdım.
Faruk Koca, sahaya girerken etrafındaki korumaları ve arkadaşları müdahale etmediler.
Düne kadar kibar olan ve karşısındakine her zaman sakinlik tavsiye eden Faruk Koca’nın nasıl bu duruma gelmesine şaşırıp kaldım.
Lafı evelemeden ve gevelemeden söylemem gerçekler şu şekilde karşımızda durdu:
Bu konuda Faruk Koca baş sorumlu.
Derhal görevinden ayrılmalı.
Bu işin sonunda, başı yanacak olan Ankaragücü kaderi ile başbaşa kalacak.
Ancak…
Baş suçlu Faruk Koca’nın nasıl bu duruma geldiğini irdelediğimizde, sporun potası içinde yer alanların en az Başkan kadar suçlu olduğu rahatlıkla yazabilirim. 
Bu işin baş suçluları bazı biz futbol ve hakem yorumcuları, Sosyal medyacılar, kendisini futbolumuzun uleması sayılanlar, amatör kafadaki yöneticiler ile bu çirkin filminin de başrolü oynadık. 
Sonunda…
Bomba elde patladı ve bu suçlu güruh ellerindeki kınaları müsait yerlerine bolca kullanmasını tavsiye ederim.
Zira…
O çirkin adamlar sonunda hedeflerine (!) varmış oldular.