Spor tesisi sıkıntıları had safhada olan Başkent Ankara’nın kadınlar voleybol liginde mücadele eden 2 takımı küme düştü.

KarayollarıP T T

Bunun sonucunda Sultanlar Ligi'nde normal sezon iki erteleme maçı dışında tamamlanırken, sıralamanın son iki basamağında yer alan Karayolları ve PTT, 1. Lig'e düştü.

1. Lig'de final etabı sonunda ilk iki sırada yer almayı başaran İzmir ekibi Aras Kargo ile İstanbul temsilcisi Bahçelievler Belediyespor ise gelecek sezon Sultanlar Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı.
Karayolları ve PTT'nin küme düşmesiyle Türkiye'de kadın voleybolunun en üst liginde başkentten ekip kalmadı. Ankara'nın çıktığı listeye Aras Kargo ile İzmir eklendi.
Bahçelievler Belediyespor'un katılımıyla İstanbul'u temsil eden ekip sayısı ise 8'e yükseldi.
Başkent Ankara’nın sporda düştüğü son durum apaçık ortaya çıkmış oldu.

T F FÖnce öfke, sonra sevgi...

Ankaragücü - Rizespor maçından sonra öfke saçan  TFF Başkanı, sonra sevgi saçtı.
“Bu nasıl oldu” diye sorarsınız cevaplayayım...
 Ankaragücü - Rizespor maçından sonra "Yeteeer!" diyerek öke saçan  Büyükekşi, Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan korkunç olaylara rağmen adeta hiç olay yaşanmamış gibi davrandı. 
Süper Lig, 1. Lig, TFF 2. ve TFF 3. Lig kulüp başkan ve yöneticileri, Mehmet Büyükekşi başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun iftar yemeğinde bir araya geldi.  Başkan Mehmet Büyükekşi, TFF'nin ev sahipliğinde TFF'nin tüm Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen iftar yemeğinde, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan'ın toplumsal dayanışma, birlik ve beraberlik ayı olduğunu da vurguladı. 
Bu yemeğe yaralı olan Ankaragücü yöneticileri katılmadı.

Mansur-1Yavaş, bilgi aldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yerel seçimler öncesinde  Gençlerbirliği kulübünü ziyaret etti.
Bu ziyarette, Gençlerbirliği’nin 101 yıllık kulüp vurgusunu sık sık dile getiren Başkan Mansur Yavaş, kulübün tarihi ile ilgilenirken “Böyle kulüplere destek vermeye devam edeceğiz. Zira onların başarısını, kendimizin, yani, Ankara’nın başarısı olarak görüyoruz” diye konuştu.

Togay BayatlıTogay Bayatlı kimdir?

1938 yılında Niğde’nin Bor ilçesinde doğdu. İÜ İktisat Fakültesi’nde okudu. 1961 yılında Milliyet gazetesinde spor yazarı olarak gazeteciliğe başladı. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreteri, Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı ve AİPS Dünya Spor Yazarları Birliği Başkanı oldu. İngilizce, Almanca ve İtalyanca biliyor. Evli ve iki çocuk babası.
Halen sağlık problemleri ile uğraşırken, spor adamlığını da sürdürüyor.