Onu başkentteki futbol piyasası “köfteci” olarak tanır. Gençlerbirliği’nde futbol oynadığı dönemlerde attığı gollerin yanı sıra “Köfteci Harun” olarak bilinirdi.

Güray Soysal

Şimdilerde Gençlerbirliği’nin futbol direktörlüğünü üstlendi.
K Ö F T E C İBu Gençlerbirliği sevdalısı Harun Erol ilk görevini yerine getirirken, büyük iş gerçekleştirdi. 

Harun Erol Gençlerbirliği’nin olası transfer yasağını engelledi. Geçmiş dönem alacaklarından dolayı FIFA’ya başvuran toplam 6 oyuncunun tüm borçlarını ödeyerek olası transfer yasağını engelledi.
Böylece Gençlerbirliği rahat nefes alma imkanını buldu.

Tarihi buluşma

İnşaat halindeki yeni 19 Mayıs Stadı, Ankaragücü taraftarlarının tarihi buluşmasına ev sahipliği yaptı.
Ankaragücü taraftar grupları Gecekondu, Bekarevi Çocukları, Maraton Yenidoğanlı Güçlüler, Maraton, Genç Güçlüler, Sağ kapalı, Sol Kapalı ortak organizasyonla inşaat halindeki yeni 19 Mayıs Stadı’nda buluştu.

Ankaragücü Başkanı İsmail Mert Fırat, yönetim kurulu ve sporcuların da katıldığı buluşmada, 19 Mayıs Stadı’nın inşaatını üstlenen şirket yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı bu organizasyonun ardından 19 Mayıs Stadı inşaat alanında topluca iftar yapıldı.

Böyle Yöneti̇ci̇yeBöyle yöneticiye can kurban

Gençlerbirliği’ndeki huzur gelmek üzere...
Sıkıntıları yavaş yavaş atmaya başlayan 101 yıllık kulüpte iyi işler de yapıldı.
Gençlerbirliği’nin güzel işlerinden bahsedeceğim.

Bu güzellik sonunda, İsmet Berkan isimli yöneticiyi yakından tanımam oldu.
Bir avuç olan taraftarların biraya gelmesinde, Gençlerbirliği’nin ilk ve orta okullara kadar yayılmasında hep öncü olan, birçok kulübün yapamadıklarının aksine güzellikleri  gündeme getiren İsmet Berkan, yeni yönetimde yer almıyor.
Ben böylesine çalışkan ve işini iyi bilen yöneticilerin yönetimlerde devamlı kalmasından yana olduğumu söyleyebilirim.
O bakımdan Gençlerbirliği’nin ve Türk futbolunun İsmet Berkan’dan, kısa da olsa, ayrılmasına üzüldüm.

Ankaralı üyelerini unutmadıA N K A R A L I

Ankara Fenerbahçeliler Derneği, şehit yakını ve gazilere iftar verdi.
Ankara Atlı Spor Kulübü Tesisleri'nde düzenlenen iftar programına, şehit yakınları ve gazilerin yanı sıra spor protokolu hazır bulundu.

Ankara Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Özel, yönetim kurulu üyesi Orçun Apay ve derneğe bağlı birçok üyenin katıldığı yemekte, Fenerbahçe’nin son durumu hep ön plandaydı.

JERFİ FIRATLI

J E R F İ1919 yılında dünyaya gelen Jerfi Fıratlı, 1931'de Galatasaray'da kürek ve yüzme sporlarına başladı. 3 yıl sonra Ankara Altınordu takımında  oynadı.. Ankara karma liglerinde voleybol ve basketbolla da ilgilendi. Atletizmde biraz daha ön plana çıktı ve yüksek atlamada adını duyurdu. İstanbul'da düzenlenen 1940 Balkan Şampiyonasında 1,80'lik atlayışıyla Balkan üçüncüsü oldu. 11 yıl Türkiye Atletizm Milli Takımı'nda görev aldı. 1956'da başlayarak çeşitli aralıklarla 14 yıl Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığı yaptı. 1960 yılında Türk Sporu Reorganizasyonu Konseyine üye olarak seçildi. Birçok olimpiyata yönetici olarak katıldı. Galatasaray'da yönetim kurulu üyeliği yaptı. Türkiye Millî Olimpiyat Komitesinde çeşitli görevler üstlendikten sonra Turgut Atakol'un ölümü üzerine 1988-1989 döneminde başkanlık görevini yürüttü. Uluslararası Olimpiyat Komitesi tarafından Olimpik Nişan'a layık görüldü. Türk Spor Vakfı Başkanlığı ve TMOK onursal üyeliği de yapan Fıratlı, 25 Nisan 2011'de hayatını kaybetti ve Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.