Yeni sezon öncesinde Beşiktaş transfer çalışmalarına devam ediyor. Kadrosunu Salih Özcan, Alexander Nübel, Leandro Trossard, İlhan Fakılı, Outtara ve Doğan Alemdar ile güçlendiren siyah-beyazlı ekibin, Mohamed Salah ile anlaşmaya vardığı ve transferi kısa süre içinde tamamlamayı hedeflediği belirtilirken, stoper bölgesi için de Leo Pereira transferi gündemde yer alıyor.
Leo Pereira transferinde Flamengo ile görüşmeler sürüyor
İddiaya göre Beşiktaş, Flamengo forması giyen Leo Pereira için girişimlerini sürdürüyor. Haberde, siyah-beyazlı kulübün Brezilyalı stoperi ikna ettiği, transferin tamamlanabilmesi için ise Flamengo ile görüşmelerin devam ettiği ifade edildi.
Beşiktaş'ın 3+1 yıllık sözleşme planı
beIN SPORTS'un haberine göre, Beşiktaş ile Flamengo arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlanması halinde Leo Pereira ile 3+1 yıllık sözleşme imzalanacak. Transfer sürecinin kulüpler arasındaki anlaşmaya bağlı olarak ilerlediği aktarıldı.
Felix Uduokhai için ayrılık iddiası
beIN SPORTS'un haberinde, Beşiktaş kadrosunda ayrılığa en yakın ismin Alman stoper Felix Uduokhai olduğu belirtildi. Tecrübeli savunmacıya çeşitli kulüplerin teklif sunduğu, ancak şu ana kadar resmi bir girişimin gerçekleşmediği kaydedildi.




