Kars’ta Harakani Devlet Hastanesi kavşağında iki hafif ticari aracın çarpışması sonucu 3’ü çocuk 9 kişi yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle araçlardan biri ters dönerken, bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Buca Belediyesi soruşturmasında 42 tutuklama: Başkan Görkem Duman da tutuklandı
Buca Belediyesi soruşturmasında 42 tutuklama: Başkan Görkem Duman da tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Kars-Selim kara yolunda kaza

Kars trafik kazası, Kars-Selim kara yolu üzerindeki Harakani Devlet Hastanesi kavşağında meydana geldi. Mehmet B. idaresindeki 36 ABK 381 plakalı hafif ticari araç ile Şahin K’nin kullandığı 48 AEB 984 plakalı hafif ticari araç kavşakta çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle Mehmet B.’nin yönetimindeki araç ters döndü. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede sağlık, polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Ekipler, kavşakta güvenlik önlemi alarak yaralılara müdahale etti.

Kars kaza bölgesinde 9 kişi yaralandı

Kazada sürücüler Mehmet B. ve Şahin K. ile araçlarda bulunan Mehmet G. (30), Yavuz T. (30), İsminaz T. (60), Yasemin K. (14), Emirhan G. (25), Fuat K. (7) ve Mehmet Miraç K. (5) yaralandı.

Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından sağlık ekipleri tarafından Harakani Devlet Hastanesi ile Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezine kaldırıldı. Kars kaza haberinde yaralıların tedavi sürecine ilişkin ayrıntılı bilgi paylaşılmadı.

Kaza sonrası trafik normale döndü

Kars-Selim kara yolundaki kaza nedeniyle bölgede trafik akışında kısa süreli aksama yaşandı. Polis ekipleri, kavşakta kontrollü geçiş sağlarken, hasar gören araçların yoldan kaldırılması için çalışma yapıldı.

Kaza yapan araçların bölgeden çekilmesiyle trafik akışı normale döndü. Kavşaklarda meydana gelen trafik kazaları, özellikle yoğun geçiş noktalarında sürücülerin hız, takip mesafesi ve yol kontrolüne daha fazla dikkat etmesi gerektiğini bir kez daha gösteriyor.

Kazanın kesin nedeninin yapılacak incelemenin ardından netleşmesi bekleniyor.

Kaynak: AA