AYÇA VARLIER AMERİKA’DA 
İki yıl önce Amerika Birleşik Devletleri’ne yerleşip sahne çalışmalarını bu ülkede sürdüren tanınmış Türk sanatçı Ayça Varlıer hakkında ünlü magazin dergisi Fashion Republic “Güzel ve Cesur” başlıklı bir yazıyla sanatçımızın başarılarını Amerikalı sanatseverlere tanıtmıştır. Ayça Varlıer, halen Broadway müzikallerinde rol almaktadır.
LOHUSA’NIN ÇEKİMLERİNE BAŞLANDI
Başrolünü Onur Gürçayın oynadığı Lohusa adlı filmin çekimlerine başlandı. Senaryosu oyuncu Gupse Özay’ın yazdığı film, 2022’nin Eylül ayında sinema oyuncusu olan eşi Barış Arduç’tan dünyaya gelen çocuğunun doğum hikayesini beyazperdeye aktarmaktadır.
KEMAL SUNAL’IN MERCEDES’İ SATIŞTA
Türk sinemasının gelmiş geçmiş en ünlü komedyeni olarak hemen hemen her akşam bir televizyon kanalında film gösterilen Kemal Sunal’ın 1984 model Mercedes’i el değiştirip Giresun’da yaşayan Ahmet Yılmaz tarafından satışa çıkarıldı. “Keriz”, “Sevimli Hırsız”, “Garip” gibi pek çok filmde de görülen ünlü araç yeni sahibini beklemekte. 
“KOLPAÇİNO 4”, 24 KASIM’DA VİZYONDA
24 Kasım’da gösterime girecek olan senarist oyuncu Şafak Sezer’in sinema filminin çekimleri bitti. Yapımcı Polat Yağcı’nın düzenlediği akşam yemeğinde doğum gününü de kutlayan ünlü sanatçıyı çok sayıda ünlü oyuncu kutladı.
CUMHURİYET SERGİSİ 30 MART 2024 TARİHİNE KADAR AÇIK 
Ünlü ressam İbrahim Çallı’nın torunları Yaşam Çallı ve eşit Çiğdem’in katılımı ile Denizli’deki Kuzubağ Sanat Galerisi’nde açılan Cumhuriyet sergisi, 30 Mart 2024 tarihine kadar açık kalacaktır. Sergiyi İyilik İçin Sanat Derneği mensubu genç sanatçılar organize etmişlerdir.
SERÇENİN GÖZYAŞI 
Gazeteci Ali Eyüboğlu’nun gerçek yaşamından esinlenen senaryosuyla, Serçenin Gözyaşı adlı film vizyona hazır. Kadrosunda Uğur Güneş, Yeşim Salkım, Tamer Karadağlı, Soydan Soydaş, Arzu Cabbar, Sedef Şahin, Ezgi Şenler, Özlem Gürses, Kubilay Penbekliloğlu, Bilge Şen, Yağızhan Yağız, Kaan Dikmen, Ahmet Sarsılmaz, Özgür Çağlayan İncesu gibi çok sayıda sanatçının bulunduğu film, Çanakkale ve İstanbul’da çekimleri yapılarak ana konusu kadına yapılan şiddet olarak belirlenmiştir.
ATATÜRK'ÜN AŞÇISI AHİR USTA’NIN YAŞAMI BEYAZ PERDEYE AKTARILDI
27 Ekim’de gösterime girmesi beklenen Son Akşam Yemeği adlı film, Çanakkale’de Atatürk’le birlikte savaşan bu arada yediği kurşunla bir eli çolak kalan, buna rağmen Büyük Önderin baş aşçısı olarak tarihe geçen Mahir Usta’nın yaşamını yansıtıyor. Filmi, Levent Onan yönetip başrolünü Engin Şenkan üstlenmiştir. 
Son Akşam Yemeği’nde Onur Tuna, Pelin Akil, Necip Memeli ve Mustafa Kırantepe gibi oyuncular da diğer rolleri paylaşmışlardır.
PİAF THE SHOW TÜRKİYE’YE GELİYOR 
Dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Edith Piaf, nihayet Türk hayranları ile buluşacak. Yaşamı skandallarla dolu olup sokak şarkıları ile dünyanın sayılı ses yıldızları arasında sayılan Edith Piaf’ı Türk müzikseverler “Kaldırım Serçesi” olarak tanımıştır. 
Ölümünün üzerinden uzun yıllar geçmesine rağmen 2015’te Fransız prodüksiyonun bir yapıtı olarak dünyanın 50 ülkesinde 600’ün üstünde sahnede perde açan ünlü Fransız şarkıcı Nathalie Lermitte canlandırmaktadır. Biletleri şimdiden satışa çıkan bu şov 6 Aralık 2023 tarihinde Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak.