Filenin Efeleri, Slovenya mağlubiyetinin ardından İran maçına çıkacak
Filenin Efeleri, Slovenya mağlubiyetinin ardından İran maçına çıkacak
İçeriği Görüntüle

ABD, Meksika ve Kanada'nın ortaklaşa ev sahipliği yapacağı Dünya Kupası heyecanı yaklaşırken, A Milli Futbol Takımı için yeni bir marş yapılması konusu yeniden gündeme geldi. Kamuoyunda gözler, 2002 Dünya Kupası sürecinde hazırladığı "Bir Oluruz Yolunda" adlı eseriyle büyük beğeni toplayan Tarkan'a çevrildi.

Havaalanında basın mensuplarıyla bir araya gelen ünlü sanatçı, milli takım marşı tartışmalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Tarkan'dan 2026 Dünya Kupası öncesi marş açıklaması

Gazetecilerin yeni bir marş gelip gelmeyeceği yönündeki sorularını yanıtlayan Tarkan, mevcut marş hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Tarkan, "Var olan marşın çok güzel olduğunu düşünüyorum" dedi.

"Uçakta bir şeyler oldu" diyerek sürpriz sinyali verdi

Mevcut marşı başarılı bulduğunu belirten Tarkan, seyahati sırasında yeni fikirlerin oluştuğunu ima ederek hayranlarını heyecanlandırdı.

Hazırlık süreciyle ilgili kesin bir onay vermese de çalışma ihtimalini, "Uçakta bir şeyler oldu gelirken. Söz vermiyorum ama yakında sürprizler olabilir" sözleriyle dile getirdi.

Muhabir: Haber Merkezi