Trabzonspor’da teknik direktör arayışında yeni bir gelişme yaşandı. Bordo-mavililerin gündemindeki Stefano Pioli’nin ekonomik taleplerinin yüksek olması nedeniyle yönetim, alternatif adaylarla da eş zamanlı olarak görüşmelere başladı.

Pioli konusunda şartların oluşmaması ihtimalini göz önünde bulunduran Trabzonspor’da ibrenin yeniden Thomas Reis’e döndüğü öğrenildi.

Bordo-mavili yönetimin, Pioli ile yapılan görüşmelerin yanı sıra alternatif teknik direktör adaylarıyla da temaslarını sürdürdüğü ve Thomas Reis isminin bu süreçte öne çıktığı belirtildi.

İlker Yağcıoğlu’ndan Fenerbahçe ve İsmail Kartal’a sert tepki: "Kafası karışmış, geri dönüşü hiçbir işe yaramadı"
İlker Yağcıoğlu’ndan Fenerbahçe ve İsmail Kartal’a sert tepki: "Kafası karışmış, geri dönüşü hiçbir işe yaramadı"
İçeriği Görüntüle

Trabzonspor’un kısa süre içerisinde teknik direktör konusundaki kararını netleştirmesi bekleniyor.

Muhabir: Hakan Şahin