Sporda yöneticilik bazen tuhaf durumları ortaya çıkartıyor. Buna örnek olarak, Iğdır FK ve Ankaragücü’ndeki durumunu gösterebilirim. TFF 2. Lig play-off finalinde Iğdır FK'nın, 1461 Trabzon FK'yı 1-0 yenerek 1. Lig'e yükselmesi Ankaragücü'nü de yakından ilgilendiriyor. Bilindiği gibi Süper Lig'den düşen Ankaragücü de gelecek sezon 1. Lig'de mücadele edecek.

Güray Soysal

Cantürk1969 yılında Iğdır’da doğan, Hacettepe Üniversitesi Kimya Bölümü mezunu, Türkiye’nin  ve dünyanın aşı ihtiyacını karşılayan müessesenin sahibi, halen AKP Iğdır Milletvekili olan Cantürk Alagöz, Iğdır FK'ın başkanlığı ile Ankaragücü yöneticiliğini bir arada yürütüyordu.
Ankaragücü'nde başkan yardımcısı olan Cantürk Alagöz, Ankaragücü'nün yeni genel kurulunda yönetime girmeyecek, ya da Iğdır FK başkanlığını bırakacak.
Cantürk Alagöz'ün Ankaragücü yöneticiliğini bırakması ve Iğdır Fk başkanlığına devam etmesi bekleniyor.
Bu arada Niyazi Akdaş'ın başkanlığı döneminde Gençlerbirliği'ne 60 milyon liraya yakın destek sağlayan Cantürk Alagöz, şirketleşme gerçekleşseydi Gençlerbirliği AŞ hissesi de alacaktı. 

Tek başına kaldı

TesisGençlerbirliği‘nin Beştepe mükemmel tesisleri var.
Ancak..
Burada bu tesislerden yararlanan başka bir kulüp daha vardı. O kulüp bizim bildiğimiz Hacettepe tesislerde olmayacak artık.
Bir dönem elindeki bohça ile bulduğu kulüp ismi ile yaşantısını sürdüren, ancak sezon sonunda hep küme düşen Hacettepe, bir dönem Altındağspor, Kalecikspor ve Hacettepe 1945 kisvesi ile, şimdilerde de Sincanspor adı ile sezona devam eden, Gençlerbirliği’nin şemsiyesi altındaki Hacettepe’nin tesislerle ilgisi artık olmayacak.
Bildiğimiz Hacettepe’den uzaklaşan bu takım, Sincanspor adı altında 3’ncü Ligde boy gösterecek.

Adam gibi adam Sinan Kaloğlu

Spor kulüplerine teknik adamlar gelir ve giderler. Kimi ayrılırken üzüntü yaşar, kimi ise kavga yapmayı tercih eder. Sinan Kaloğlu onlardan biri olarak ortaya çıktı.
Her türlü imkansızlığa karşılık Gençlerbirliği’nin ligde tutarak. play-off şansını kıl payı kaçırdı.
Sonunda...
Yönetim Kurulu Sinan Kaloğlu ile çöalışşmayacağını açıkladı. Yöneticiler ve Sinan Kaloğlu kulüpte bir araya geldi ve el sıkışıp yollarını ayırdılar. Hem de Sinan Kaloğlu, hak edişlerinin üzerinden vaz geçerek, Gençlerbirliği’ne veda etti.

Altındağlı MinkAltındağlı judocuların başarısı

Altındağlı judocular madalya yarışında rakiplerine göz açtırmıyor. 
Altındağ Belediyesi Spor Kulübü'nün minik judocuları, Kırıkkale'de düzenlenen "Süper Minikler İç Anadolu Bölge Judo Şampiyonası" kapsamında, toplamda 22 madalya alarak, müsabakaların yıldızı oldu. 

Altındağlı minik judocular madalyaları rakiplerine kaptırmadı. Altındağ Belediyesi Spor Kulübü'nün judocuları, Kırıkkale' de düzenlenen "Süper Minikler İç Anadolu Bölge Judo Şampiyonası" kapsamında düzenlenen yarışlarda adından söz ettirmeyi başardı. Altındağlı sporcular, müsabakalardan toplamda 22 madalya ile döndü. 

Şahika Encümen

Şahika Encümen16 Ocak 1985 yılında Çanakkale’de dünyaya gelen Şahika Ercümen Türk serbest dalışçı ve sualtı hokeyi oyuncusu, millî sporcu. serbest dalışta Türkiye rekorunu elinde bulunduruyor.. Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunu olan Şahika Encümen aynı zamanda Başkent Üniversitesinde yüksek lisans eğitimine devam ediyor. 

Başarılı sporcu 2006'da, İspanya'nın Tenerife kentinde düzenlenen Serbest Dalış Dünya Şampiyonası'nda elde ettiği dereceyle Türkiye rekoru kırdı. 26-27 Mayıs 2007 tarihlerinde, Ankara ODTÜ kapalı yüzme havuzunda düzenlenen dinamik apnea (serbest dalışın havuzda yapılan branşlarından biri) Türkiye Şampiyonası'nda tek nefesle havuzda 145,35 metre giderek Türkiye rekoru kırdı.