Evvela iyi yolda yürüyen Gençlerbirliği’nden bahsetmeliyim.
Sıkıntılar içinde bulunan 100 yıllık Gençlerbirliği’ndeki yönetimdeki belirsizlik yumağı gittikçe büyüyor.
Bu sıkıntılar içinde Spor Lisesinin faaliyete geçmesinin yanında Kadın ve A futbol takımının eksikliklerine rağmen iyi işler yaptığını öne çıkartmalıyız.
Bu durumu ortaya çıkaran başta Başkan Niyazi Akdaş’ın görevden ayrılması, pişmiş aşa su katmaktan başka bir işe yaramadı.
Görevden ayrılma tehdidini, yaşamsal düşünce olarak gündeme getiren Niyazi Akdaş’ın bu tutumu Gençlerbirliği’nin delegelerini iyice tedirgin etmiş vaziyette.
İşte, Başkan Akdaş’ın bu konudaki beceriksizliği sonunda, otobanda süratle ilerleyen otomobilin taşlı-topraklı yola sokmaktan başka işe yaramadı.
Rakiplerinden daha çok kendi delegeleri ile boğuşan ve sıkıntıları çoğaltmak için çaba gösteren Gençlerbirliği’nin bazı yöneticilerinin de beceriksizliği, iyi yoldaki futbol takımına sıkıntıya sokuyor.
Durum böyle olunca...
Elden kaçmak üzere olan başarıların yok olmasının vebali karşımızda duruyor.
Dediğim gibi...
Gençlerbirliği Spor Lisesi, kadın futbol takımının başarısının yanı sıra A takımının Ligde ilk 6’yı zorlamasının güzelliklerinin gerçekleri karşımızda dururken, bilgisiz bazılarının ortaya çıkardığı kaos 100 yıllık takımın en büyük engeli olarak karşımızda duruyor.
Yani...
8 kilo süt veren ineğin bir tekme ile kovayı devirmesi örneği yaşanacak.