K O R K A KKORKAKLAR ER MEYDANINDAN KAÇTI

115 yıllık Ankaragücü ne duruma düşürüldü.
Kasasında bir kuruşu olmayan, yöneticilerin beceriksizliği nedeniyle 2 milyara yakın borcun içine sokulan, FIFA tarafından şimdilik 10 transfer yasağı konulan, sadece geçen sezon 5 teknik adamla yol geçen hanına dönen, personeline 3 aydır maaş ödemeyen önümüzdeki sezon 2’nci Ligde boy gösterecek ve Başkent Ankara’nın marka değeri olan Ankaragücü’nü şimdi korkmayan ve yürekli adamlar yönetecek.
Ankaragücü’nü kendilerinin siyasi marka değeri yapanlar, Genel Kurul’a gelmeyip, Yönetim ve Denetçi raporlarını kulüp Müdürüne okutanlara karşı dik duran yürekli adam Gazi Ercüment Tekin‘in ve ekibinin işi çok zor.
Korkarım...
Ümit ederim ki bu görüntü ile Ankaragücü daha aşağılara inip dibe vurma durumu ile karşılaşmaz.

100 METRELiK YARIŞTA OLANLAR

DfgdfjdfghjGeçen sezon tüm tahminleri yıkarak Süper Lige çıkma başarısını gösteren Gençlerbirliği’nin şimdi önündeki de Genel Kurul’u bekliyor.
Geçen sezon Başkent Ankara’nın futbolda yüzünü güldüren 102 yıllık bu tarihi kulüp, 14 Haziran’da Genel Kurul’unu yapacak ve Süper Ligin yeni yönetici kadrosu ile boy gösterecek.
Kulislerden sızan haberlere göre, Genel Kurul’da 3 Başkan adayı yarışacak.
Birincisi ve şanslısı olan halen iş başındaki Osman Sungur ve ekibini 100 metrelik yarışta 80 metreden start alacağına inanıyorum.
Bu denli kesin konuşuyor olmamın nedeni, Osman Sungur ve ekibi, Hüseyin Eroğlu ile çıktığı zorlu yarışta hedefe varmanın başarısını elinde tutuyor olması.
İkinci Başkan adayı ise, geçen sefer 1 oyla kaybettiği Bakanlık yarışının rövanşını almak istiyor. Bu sefer yola 2.5 milyon Euro koyarak, çıkmak istiyor.
3’ncü aday ise dostum ve kardeşim Arif Ölmez.
Ben şansının fazla olacağını zannetmiyorum, ancak Gençlerbirliği sevgisinin olduğuna kalıbımı basarım.
Dediğim gibi, 14 Haziran’da Yenimahalle’deki Nazım Hikmek kongre ve kültür Merkezinde saat 10.00’da başlayacak yarışta, mevcut Başkan Osman Sungur büyük bir avantaja sahip.

BAŞKENT’iN YüZü GüLECEK Mi?

B A Ş K N T NBaşkent Ankaralıların hizmete girmesini dört gözle beklediği 19 Mayıs Stadının inşaatının biteceğini öğrenince sevindim.
Önce 45 bin, sonra 50 bin kişilik olmasına karar verilen 19 Mayıs Stadının 2026’nın sonlarına doğru biteceğine inanmaya başladım. Bu müjdeyi proje Müdürü Cem Saraçlar verdi.
Stadın mevcut durumu bizzat gidip gördüm.
Gerçi teknik adam olmadığım
halde, işçilerin gece gündüz çalışmasına şahit oldum.
Daha önce 2027’de biteceği söylenen ve modern görüntüsü ile hizmet verecek olan 19 Mayıs Stadının bitme aşamasının öne çekilmesi, her Başkentli gibi beni de mutlu etti.
Tabii, 19 Mayıs’ın ilk başlardaki maliyet hesapları oldukça kabarık olma durumu ile karşı karşıya...

Bu Eseri̇nBU ESERiN DEĞERiNi BiLELiM

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait Türkiye’nin en büyük tarım ve park yerine sahip. Gölbaşı’nın geçtikten sonra 5 kilometre uzağında bulunan 3.5 milyon metreküp BAKAP arazisi Başkentlilerin nefes alacağı bir tesis olarak hizmette. Burası aynı zamanda büyük spor organizasyonlarının yapılacağı bir tesis.
BAKAP’ın ilk sportif değerlendirmesini Ankara Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdi. Organizasyonu mükemmel olan yarı maraton adı verilen müsabakalara katılanlar değerlendirildi.
Her türlü hizmeti veren BAKAP şimdi Büyük Ankara Maratonu'nun yapılması için hazır bekliyor.
Yeter ki..
Atletizm Federasyonu yetkilileri , Başkentlilerin hasret kaldıkları bu büyük organizasyon için, kıllarını oynatsınlar...

S E Y İ TUnutulmayanlar / SEYİT KIRMIZI

1950 yılında Konya’da dünyaya gelen bisiklet sporumuzun efsanesi şu an çiftlikte çalışıyor. Bisiklet sporuna 1967’de başladı. 76 yılına geldiğinde bu spora hem antrenör hem de sporcu olarak hizmet etmeye başladı. Bisiklet sporundan kopuşu 1977’de oldu. O dönem İsviçre Turu’nda kazanabileceği bir turda 11’inci oldu.
Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu da dahil olmak üzere birçok müsabakada dereceye girdi.